måndag 16 juli 2018

Kmp mysinge

Vår populära pelletskamin Mysinge är tillverkad i gediget gjutjärn och är en traditionell kamin med generös glasruta in mot eldens sken. Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker lyster. KMP Mysinge kan även fås med kalksten.


Du kan välja mellan att ha kalksten enbart på toppen av kaminen eller både . Sammanfattning skötselråd. För att få ut mesta möjliga effekt av kaminen rekommenderar vi att Du följer nedanstående skötselråd.

Kaminen behöver luft för att fungera, stäng aldrig . PELLETSKAMIN KMP MYSINGE. Viktiga punkter att iakttaga! För att kaminen skall fungera som avsett skall nedanstående regler iakttas.


Observera att det måste finnas . Det generösa glaspartiet på kaminen gör det möjligt att se lågan från flera håll i rummet. Reservdelar till Ekerum, Mysinge , Lilla Frö och Neptuni. Jag undrar om det finns någon där ute med en pelletskamin från kmp ?

Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor. Original reservdelar och reparationer av pellets-brännare och pannor. Våra pelletskaminer täcker större delen av en normalstor villas värmebehov och kan vara en primär värmekälla för ditt boende eller komplettera din eluppvärmning. De tänder sig själva när temperaturen sjunker och sprider värmen i huset med en inbygg tystgående fläkt.


Du behöver bara fylla på pellets i . Har du ingen skorsten kan du välja att installera Mysinge helt utan en traditionell skorsten. Kaminens ytor på och runt glaset blir mycket varma. Finns det några på detta forum som har en sådan kamin och kan dela med sig med sina erfarenheter, bra som dåliga. Sten Topp och sidopaneler kan levereras i olika typer av natursten som tillval. I ett normalhus ersätter kaminen.


Som tillval finns kalksten till topp och sidor . Här hittas reservdelar till de olikapelletskaminer. Aparatintag med nätfilter. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner.


Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är .

KMP -kaminen - modern och effektiv värmekälla. Den effektiva varmluftsfläkten möjliggör användning av kaminen som huvudsaklig värmekälla. I en normal villa kan kaminen ersätta upp till . Tänkte höra om det finns någon som kan hjälpa mig med mina problem. Pratade med den lokala återförsäljaren förra veckan ang. Skulle behöva få reda på hur man kan mäta säkerhetstermostaterna eller kontrollera på något sätt om de är i skick.


Saken är dem att någon har monterat dit en vippbrytare som kopplar förbi termostaterna. Slår man ifrån brytaren så startar inte matarmotorn men dock . Her finder du reservedele til din KMP kamin, eltænder, flammevagt, brænderkop, pillemader, gearmotor osv. Mysinge och Solberga utan skorsten vid en yttervägg. Vid installation av Drag får du bara en bråkdel av kostnaden jämfört med en vanlig skorsten.


KMP Drag Med KMP Drag behövs ingen skorsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения