onsdag 4 juli 2018

Bränslepellets

Tillverkning av pellets sker genom att såg- eller kutterspån först torkas varefter det mals det i en kvarn (oftast hammarkvarn) för att få ett finare material. Det malda materialet pressas sedan under extremt . Vi tillhandahåller en rad olika produkter när det gäller bränslepellets. Se nedan för mer information om vad vi tillhandahåller. Alla priser nedan avser pris inkl.


Priserna gäller inom Östergötland.

För leverans utanför Östergötland ring till oss för prisuppgifter. Hämta själv, pall direkt hos oss. The product is already in the wishlist!


För oss är bra service till rätt pris viktigt! Bränslepellets Bionorr 6mm Pall. Vi vill inte bara leverera din pellets, vi vill också underlätta för dig innan och efter leverans.


När du gjort din beställning så bekräftar vi dig med datum för leverans, allt för att du ska kunna planera! Tack vare vår terrängtruck så kan vi enkelt .

BMR Produkter AB producerar och förädlar växttorv, torvströ, torvblock, störprodukter och torvmix. De är perfekta att elda med eftersom de inte bidrar till koldioxidutsläpp. Pellets är även bra för din plånbok då det är en billigare energikälla än olja och el. Du får helt enkelt mer värme för . Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Välkommen till PriceRunner! Pelleterna behåller sin form under förbränningen. De används ofta i något mindre . Vi saluför och kan leverera bränslepellets av kvalitet samt även andra produkter för hem, lantbruk och trädgård.


Klicka här för att ta del av all information. Vi lagerför bränslepellets för avhämtning och transport i Östergötland. Den pellets vi säljer är svensktillverkad. Pelletsen tillverkas av torr kutterspån från svensk gran och fura.


Tillverkning sker också med det senaste inom teknikväg, vilket främjar för en mycket hög och jämn kvalité helt fri från tillsats av . Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. För närvarande är brist på pellets över i princip hela Europa.

Företaget har anställda och omsätter 3miljoner. Dels har vi haft flera varma år med lite låg pelletsefterfrågan. Många större användare har därför minskat på sina lager och det har även pelletsproducenterna tvingats göra. Nu har det byggts lite fler . Att använda pellets för husuppvärmning har blivit allt vanligare.


Förutom bränslepellets behöver man då en pelletsbrännare eller en kamin, sedan kan. För att uppnå ett hållbart samhälle måste användningen av olja och andra fossila råvaror minska. Produktionen och användningen av bränslepellets har ökat betydligt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения