tisdag 3 juli 2018

Biltema oljefyllt element

Oljefyllt element med elektronisk termostat. Hjälper till att hålla nere energikostnaderna. Idealiskt för astmatiker och allergiker då de inte bränner fast något damm. Ger jämn och skön värme i bostaden och passar utmärkt även för fritidshuset tack vare ett inbyggt frostskydd som hindrar temperaturen från att sjunka under °C.


För golvplacering inomhus. Ansluts till jordat vägguttag 2V.

Mycket tunna (cm) och eleganta element med front av härdat glas. Det jag vill åt är framför allt en elektronisk termostat men jag har inte hittat en elektronisk väggtermostat för 400V som är mycket billigare än ett helt element. Den som vet var jag hittar detta får gärna tipsa. Byter jag hela elementet så slipper jag reporna och färgfläckarna, och om det nya är oljefyllt så slipper . Isolerat förrådet, nu köpa element.


I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element , sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp.

Jag tänkte köpa ett oljefyllt element på biltema , men i instruktionsboken står det endast för tillfälligt inomhusbruk. Olje element när du behöver extra värme i ett rum är detta portabla element mycket bra att ha ex för kyliga vår och höstkvällar. Köpte på Biltema ett oljefyllt element som efter mycket begränsad användning läckte olja. Kontaktade kundservice (och försäljningschefen) som avrådde från att använda det (antar elementet kunde börja brinna) men eftersom garantitiden gått ut tog de inget ansvar för produkten.


Så om man vill ha ett element som . Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer. Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör. Perfekt till husvagn etc.


Jag köpte ett oljefyllt element på Biltema för att ersätta mitt kamflänselement på toaletten. Biltemaelementet är på 500W Kamflänselementet vill jag minnas var på 750W. Med det nya elementet känns det helt utkylt på toa.


Termostaten är vriden i bott, och lysdioden lyser. Har ni någon erfarenhet av dylika . Dyraste elementet får bottenbetyg. Med ett portabelt element värmer du snabbt upp friggeboden eller sommarstugan. Vi har testat sex olika modeller och resultatet visar att högt pris inte alltid betyder hög kvalitet.


De två dyraste står för både topp och flopp.

Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör. Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö.


Välj element eller Om den portabla fläkten eller elementet är ett komplement till andra värmekällor behövs det inte lika stor effekt på den portabla. Jula – Typ: Värmefläkt med konvektor. Detta elmement från biltema kan, ähum, varmt rekommenderas.


Den typ av konvektorelement jag rekommenderar är ett oljefyllt element.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения