torsdag 14 juni 2018

Hårolja bäst i test

Håret lever sitt eget liv, men med hjälp av hårolja kan torrt och frissigt hår få tillbaka sin glansfulla prakt. Vi har testat håroljor och utsett bäst i test ! Dessutom tipsar vi om tre olika silikonfria varianter för dig som vill ha en hårolja utan silikon. Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten.


Produkterna har använts av både experter och vanliga personer. Kan hårolja vårda och återfukta, blir håret glansig och dämpas frissighet?

Här har vi samlat våra bäst säljande håroljor i en topplista! När håret börjar kännas slitet efter sommarens salta bad och solstänk är det dags att investera i en bra hårolja. Kolla in bildspelet där vi har testat oss igenom utbudet av lystergivande håroljor för att ta reda på vilka som ger håret glans, skydd och näring – och vilka som inte riktigt håller måttet. Tämj ditt torra, spröda vinterhår med en vårdande hårolja.


Bäst i test : Håroljorna för finaste svallet. Frida Fahrman ger dig sina favoriter! Känns ditt hår platt, torrt, livlöst och flygigt?


Då är det dags att investera i en lugnande och vårdande hårolja eller hårserum som gör frisyren mindre bångstyrig.

Du kan använda produkten som inpackning, innan schamponering eller i för att fräscha upp torra längder och kluvna toppar. Vilken är egentligen bäst ? Håroljor för lent hår med stuns – här är produkterna som är bäst i test. Du vill ha: Lent, stunsigt hår.


Du behöver: En torr olja som ger håret viktlös glans och fin struktur. Ett torrt och sprött hår kan onekligen ta en ”Bad hair day” till en ny nivå. Några droppar hårolja kan då göra underverk genom att återfukta och reparera skadade hårstrån. I vår köpguide nedan, kan du läsa om vad du ska tänka på när du väljer hårolja.


Det är också den olja som allra bäst höll frizzigheten på plats för mig. Det enda negativa är priset, som ligger i den övre delen av de oljorna jag har testat, men den är väldigt dryg och det behövs bara två pump för hela mitt hår så det känns överkomligt. Som vill ha en underbar hårolja.


Hårolja är trendigt, det har vi fattat, men vad är det som gör den till ditt hårs bästa vän egentligen? Behöver du en bra och fuktgivande hårolja ? Modette har letat fram den bästa åt dig. Genom att välja rätt hårolja kan vi få vårt hår att bli mycket friskare och fylligare. I många naturliga oljor finns alla de näringsämnen som behövs för att vårt hår ska må bra.


Det kan dock vara bra att tänka lite extra på vilken typ av olja som passar allra bäst för just ditt hår.

Vi guidar dig till bästa valet för just dig. Torrt, långt eller lockigt? Oavsett vilket hår du väljer behöver du ge det ordentlig omvårdnad. Visste du att schampo, masker och tillskott inte räcker.


De kan appliceras på många olika sätt, vilket gör att varje kvinna kan hitta något som passar just henne och ger bästa tänkbara resultat. Hur applicerar jag bäst hårolja ? Oljan fungerar bäst som leave in-kur när håret är torrt. Använd endast 2-droppar. Har du lockigt hår kan du använda oljan mer generöst. Arbeta då försiktigt in den i hela håret.


Vid rakt hår fördelas oljan i handflatorna och stryks sedan försiktigt mot yttre ytor och hårtoppar, . När topparna knastrar kan några droppar hårolja tämja frisset. Men vilka oljor klarar av att ge både mjukhet och glans utan att tynga ner håret? Jämför priser och läs recensioner på Hårprodukter.


Välkommen till PriceRunner! Det här testet innehåller all information som behövs för att du ska kunna välja den bästa håroljan. Kanske kan du också hitta en olja som uppfyller förväntningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения