onsdag 20 juni 2018

Fylla på ac

Fylla på AC själv har aldrig varit enklare. Vi har produkter som alla kan använda. Gör det själv kit för ac. Fyll din ac till rabatterade priser. Så här mycket köldmedium rymmer min bil.

Följ alltid de regler och lagar som finns för arbeten med köldmediuFör bästa resultat, vakuumtöm inte systemet. Har ja den på kallast är de ingen skillnad mot den luft som blåser in genom vanliga fläkten, alltså runt grader en sommardag. En del säger att man aldrig behöver fylla på sin AC , vilket bör vara snack, men kan de vara det som ja behöver göra nu?


Kan man göra sånt själv eller är det . Hur fyller man på AC i bilen? Starta bilen och sätt AC reglaget på max samt fläkten på max. Läs av manometerns skala där ser du hur systemtrycket ligger och om du behöver fylla systemet. För att fylla på vrid kranen medurs så långt det går så att burken punkteras, .

Behöver du fylla på ac i din bil i Östersund? Kom till oss på Östersunds bilelektriska så hjälper vi dig, vi har kunskap till allt som rör ac-system. R1är ingen förbrukningsvara, om det försvinner så har du en läcka.


USch då, om nått behöver lagas lär det springa iväg lite. Tycker ofta man läser om bilar som säljs där ac ? Här visar vi hur enkelt det är att använda våra produkter. I filmklippet använder vi Premiumslang och fyller i. Passar alla bilar som använder R134a eller R12.


Olagliga lösningar för att fylla på kylmedel i klimatanläggningar kan göra bilen till en brandbomb. Detta enligt en varning som Sveriges. En fungerande AC (Air Condition) är ett måste i din bil, inte minst under de varmaste sommarmånaderna. Det finns en mängd AC -certiferade Mekonomenverkstäder som hjälper dig att reparera en trasig AC - eller få igång en som fungerar lite sämre. Bilklimatet (värme, kyla och ventilation) är en viktig del av ditt billiv.


Lätt som en plätt att fylla själv. Finns hur mycket som helst på ebay. Var har du köpt påfyllningsutr och vad kostar den .

Köpte några flaskor med R 134a kylmedel för att fylla på lite här och där. Läste i instruktionerna att man absolut INTE fick ansluta till högtrycksporten. Hur identifierar man högtrycksporten och var ska man då fylla.


AC ´n i min bil har lagt av. Mina barn och jag blir grillade i värmen. Tänkte att jag kanske kunde kolla vätskenivån och ev fylla på vätska innan jag lämnar över till verkstan.


Men jag hittar inte ens nån behållare. I instruktionsboken står inget som är till hjälp. Hittat en Golf vrsom ja tycker är intressant.


Allt verkar bra utom att det står att AC behöver fyllas på. Undrar vad kostar det ungefär? Ska man behöva fylla på ACn eller kan det vara läckage eller nåt annat fel på den?


Jag har kollat runt lite efter beg. AC säger frugan att det ska vara. Nu undrar jag om era erfarenheter om detta? BestDrives verkstäder kontrollerar, reparerar och fyller på AC i din bil.


Hör med din lokala däckverkstad här! AC -systemet har utvecklats för att ta bort fukt och värme samt att rensa kupéluften. AC är ett slutet system där köldmedel cirkulerar med hjälp av en kompressor, i princip på samma sätt som i ett kylskåp. Det är enkelt att använda AC -systemet. Termostaten vrids på önskad temperatur och systemet håller den angivna . Det har visat sig att privatpersoner kan köpa köldmedel till AC :n tll exempel på nätet.


Det finns gör-det-själv-kit för att man själv ska kunna fylla på sin AC. Fullständigt livsfarligt om detta görs av icke kunniga personer. Den som ska arbeta med AC i bilen måste vara certifiera det är helt enkelt en fråga om .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения