torsdag 28 juni 2018

Dammsugarrobot bäst i test

I årets test finns en de allra senaste modellerna från bland annat LG och Electrolux. Vi har också trotjänaren från Miele, som trots äldre teknik fortfarande ger övriga i startfältet en match. Prisskillnaderna mellan modellerna är så klart en relevant del av bedömningen – är verkligen den dyraste bäst , eller kan . Vilken är egentligen bäst ? Klart bäst i test är Electrolux som fick upp mer än procent av testdammet från hårt golv.


Det kan jämföras med testets sämsta maskin Skantic, som bara fick med sig procent av dammet.

Electrolux kommer också åt bäst vid kanter och hörn, och är också en av få maskiner i testet som klarar att få upp . En robotdammsugare gör inte det man förväntar sig, nämligen att . Att hitta en bra eller billig robotdammsugare kan vara svårt. Då alla tillverkare säger att deras robotdammsugare är bäst med en massa nya spännande funktioner. De flesta fixar smulor och skräp utan problem, men många modeller har stora problem att suga upp damm.


I vårt test av robotdammsugare har vi bland annat mätt hur mycket damm och djurhår som sugs . Robotdammsugare – bäst i test. Stort test av Testfakta för robotdammsugare.

Funderar du över vilken som är den bästa robotdammsugaren? Och de gör gärna rent medan du är på jobbet. Men de passar bäst i moderna hem utan trösklar och mattfransar. Lägg mindre tid på hushållsarbetet och få mer tid över till dig själv och dina nära. Läs testet på bäst-i-test.


Letar du robotdammsugare? Hos NetOnNet finner du robotdammsugare från de största varumärkena. Beställ online eller besök din närmaste Lagershop.


Vi visar marknadens bästa robotdammsugare utifrån de viktigaste egenskaperna och visar vilka som rengör bäst , så att du slipper dammsuga. Ju längre människan kommer i den tekniska utvecklingen, desto latare blir vi. För lite mer än 1år sen uppfanns den första dammsugaren, en välsignelse för alla som hatade att städa.


Numera anses dammsugaren vara jobbig och omständlig, så människan gjorde det enda logiska valet: designa en robot . Tänk på att välja en modell som klarar storleken på ytan som ska dammsugas. Dammsugare med HEPA-filter minskar . Denna smarta städrobot gör rent ända in till golvlisterna och har en IR-detektor som förhindrar att den krockar med dina möbler eller trillar ner för . Tack vare avancerade system och sensorer ser den till att effektivt dammsuga dina golv utan att ramla utför trappor, krocka med möbler eller fastna i mattor och sladdar. Den städar dessutom riktigt bra och är relativt tyst. Titta runt bland våra produkter och se .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения