måndag 11 mars 2019

Sorptionsavfuktare bäst i test

En grundlig genomgång av de bästa och mest prisbelönta luftavfuktarna på marknaden just nu – Goda råd inför ditt val av luftavfuktare – Få ut det mesta av din avfuktare – Gör din bostad mindre fuktig – En genomgång av de källor och tester vi har använt för att skriva artikeln. Observera vänligast att . Frågelista för bäst i test avfuktare för krypgrunder och torpargrunder. Samtliga testade modeller har en bra behållare som är lätt att tömma, de flesta rymmer runt tre liter vatten, men det finns luftavfuktare där behållaren rymmer upp till tio liter vatten.


Vad som är bäst för dig beror på dina behov. En liten behållare behöver tömmas oftare, men den stora behållaren kan upplevas .

I många annonser säger man att sin eller sina avfuktare är bäst i test. Vid en närmare titt i tester genomförda av Energimyndigheten kan man inte finna att alla dessa avfuktare skulle vara just bäst i test. Man omtolkar här informationen till sin egen fördel för att försöka vinna kunder. Ofta hänvisas inte till något test. Villaliv testar avfuktare – dyrast bäst i test.


Ju effektivare luftavfuktare du har desto snabbare torkar tvätten och källaren. För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta .

Behöver du en krypgrundsavfuktare? Att installera en avfuktare är en fast lösning, för att få bästa resultat ska det göras tillsammans med byggnadstekniska åtgärder. Arctus Fenja är moderna avfuktare har både funktion och design för att på bästa sätt avfukta dåligt ventilerade utrymmen så som källare och tvättstugor. Gemensamt för dessa två modeller är att de har snygg design och är lätta att hantera, det är enkelt att tömma behållaren för kondensvatten samt att . Det är ofta effektivare att avfukta ett utrymme med en avfuktare än att värma upp det, menar Energimyndigheten i sitt nya test av avfuktare. Det är stora skillnader i energianvändning mellan olika kondensavfuktare, visar Energimyndighetens nya test av luftavfuktare för källare,.


Men oftast räcker inte den naturliga avfuktningen till så som t. Speciellt på sensommaren och framåt är det då som. Vi är otroligt stolta över att två av våra produkter hamnat så högt upp i testerna, säger Rickard Sohlin, marknadschef på TES Scandinavia AB och tillägger att företaget ständigt arbetar efter att få fram tåliga och effektiva produkter. Våra luftavfuktare genomgår kontinuerligt tester och finjusteras för att alltid ge bästa effekt. Kolla gärna energimyndighetens test av avfuktare. I den situationen är kondensavfuktare oslagbart det bästa alternativet.


Wood´s DS28F avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten. Utrustad med två fläkthastigheter som möjlig gör extra effekt då tvätten skall torkas. Den blev belönad med ” Bäst i test ! Lämplig för att avfukta i källare, torkrum, sommarstugor, husvagnar . När du läser ett test om en avfuktare är det viktigt att specifika funktioner har testats för att ge ett så riktigt resultat som möjligt.


Då det är svårt att komma ihåg kan du här.

Viktigt att minnas är dock att många avfuktare idag ska installeras av en licensierad fackman för att fungera som bäst. Du har bestämt dig för att investera i en avfuktare för att hindra bland annat mögel och röta från att flytta in hemma hos er. Frågan är nu vilken avfuktare som passar bäst utifrån dina och din familjs behov.


När det är dags att välja avfuktare finns det några aspekter som kan vara bra att tänka över. Den äldre versionen av samma avfuktare blev tidigare, Bäst i Test i Practical Boat Owner. Varför en avfuktare i båten? Undvik ”båtlukt” och fuktiga sängarbottnar ! Det behöver inte vara på det sättet.


Avfuktare för alla temperaturer. Rengör och torkar luften i källaren, båten, stugan, garaget, hemmet. Det finns även priser från butiker , omdömen och forumtråd. Mitsubishi Electrics högeffektiva luftavfuktare kramar fukten ur luften, huset och tvätten! Våra avfuktare är effektiva, tysta, energisnåla och lätta att flytta omkring.


Utmärkta för tvättstugan, gillestugan, båten, husvagnen, garaget eller . Efter en kall och regnig sommar är det få som vill klaga över augustivärmen. Samtidigt skapar den fuktiga och varma luften såhär års problem för många husägare. Det märks inte minst på Anticimex, där telefonerna ringer mer än vanligt. Många hör av sig om fuktproblem i krypgrunder och källare, de har . När vi bygger hus idag har vi tyvärr glömt bort de naturliga luftdragen som fanns i husen förr. I vårt sortiment hittar du bra luftavfuktare från Canvac och Mitusbishi Electric.


En av våra avfuktare har fått bäst i test i Energimyndighetens test.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения