fredag 15 februari 2019

Syntettäcke bäst i test

Det innebär att vi i detta test har låtit duntäcken, syntettäcken och silkestäcket tävla mot varandra. Priset har inte heller varit en lika viktig faktor som i många andra av våra tester. Några utgångspunkter och riktlinjer hade vi däremot.


Till att börja med ville . Höstvindarna viner kring knutarna och första snön är på väg.

Då är det skönt att krypa ner i sängen, under ett gosigt, varmt täcke. Förutom det klassiska dunet finns även syntetfiber och, som en nyhet på marknaden, ull som värmande fyllning. Textil- och Läderlaboratoriet har . Allergiker får ofta rådet att välja syntetiska material men i vårt test är det ett duntäcke som är rekommenderat av Astma- och allergiförbundet.


Alternativ till dyra täcken. Upplevs som tungt efter många tvättar. Ventilerar inte optimlat. Kommentar, Bästa budgetval.

Den här guiden är lyckligtvis en genväg där . Brukar du bli för varm när du sover ska du byta till ett tunnare täcke med mindre fyllning. Läs och lär om svala täcken och sommartäcken online på Hemtex. Dun, syntet eller silke - vilket täcke är bästa valet för kalla vinternätter? Vi testar täcken med hög.


Ett mjukt och svalt täcke under varma sommarnätter och ett fluffigt täcke att krypa ned under när temperaturen sjunker. Att byta täcke efter årstid är. Omfattande tester och kontroller krävs. Lätt, luftigt och mjukt men som på vintern ger fantastisk värme!


På sommaren har jag det också då det är så lätt och luftigt! Helt seriöst typ min bästa ägodel och kommer gråta så . Välj bland allergivänliga fibertäcken i olika tjocklekar som passar alla, frusna som varma. Du hittar de bästa produkterna till sovrummet hos SOVA.


En hög bärighet innebär en stor andel dun, vilket i sin tur ger ett varmare täcke. Testets näst dyraste täcke Natura från Mille Notti klarar sig bäst , enligt testet. Vill du att barnens gummistövlar ska hålla ett tag gäller det välja rätt märke, visar Testfaktas test.

Ett relativt billigt täcke från Ikea blev bäst i test när tidningen Vår bostad lät testa åtta medelvarma duntäcken. Ikeas ”Mysa Årstid” för 7kronor bedömdes som fluffigt och medelvarmt och fick bra betyg för bärighet, täthet och värmeisolering. Det viktigaste är andelen dun. De flesta täcken innehåller en mix av dun och fjädrar och ju större andel dun desto bättre. Vad behöver du tänka på när du ska välja täcke och kudde?


Men det är också viktigt att det är hög kvalitet i . Vi hjälper dig att reda ut allt du behöver veta vid val av täcke och kudde. En god nattsömn med rätt täcke. Se till att välja ett täcke som passar dig och din kroppstemperatur för att få en god nattsömn. Behöver du hjälp med att hitta rätt täcke efter dina behov kan du titta närmre i täckeguiden i vår sovrumskatalog. Sortera efter relevans, Pris stigande, Pris fallande, Bästa recensionen.


Täcket Komfort från Rusta är testets billigaste täcke. Trots det låga priset är det mer hållbart och levererar högre bekvämlighet än andra hålfibertäcken. Det klarar tvätt bra, samt är. WiseGuide har testat åtta varma täcken i olika priser och material.


TEST AV åTTA VARMA TäCKEN. Båda klassas, enligt företagen själva, alltså som mellanvarma. I själva verket passar nog täcket Mette bäst för den riktigt frusne, eftersom stoppningen har mycket hög bärighet.


Ett täcke med hög bärighet innehåller, förutom stor andel dun, även mycket luft som isolerar och värmer. Hög andel dun och liten . Någon som har ett bra tips på ett lite tunnare täcke till bebis. Test av fibertäcken - Jenny Ström.


Annika gillade 8-kilostäcket bäst medan Nippe och Jenny var överens om det på kilo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения