torsdag 28 februari 2019

Öppen spis insats kassett

Designa din öppna spis med en spiskassett eller kamininsats från Contura. Liksom i alla våra produkter är eldstaden i våra kamininsatser och spiskassetter lätt att tända och når full effekt inom några minuter. Du kan mura in kamininsatsen själv och på så vis få en eldstad som matchar din inredning arkitektur. Med hjälp av en spiskassett eller en kamininsats kan du helt på egen hand designa din öppna spis så att den blir som du vill ha den.


De mindre spiskassetterna passar bra för din öppna spis , medan de större kamininsatserna passar dig som vill mura en helt egen eldstad.

Hos oss på Kaminbutiken hittar du insatser och . Kassetten eller insatsen kan vara tillverkad i stål, gjutjärn eller en kombination av dessa material. Installerar du en modern kassett i din öppna spis så sparar du inte bara ve du får ut mycket mer värme och sparar dessutom miljön. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Se vårt sortiment av kassetter och insatser.


En öppenspis är det mest energislukande som finns.

I vårt sortiment finns ett antal olika modeller av kassetter och. En kassett eller insats kan med fördel användas för frimurning, dvs. Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats.


Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis. Samtidigt ges en effektiv . En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn. Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen. Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar.


Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Söker du en spiskassett, kassett , insats öppen spis , insatskamin? Vi erbjuder många olika öppen spis -kassetter och spiskassetter. Den stora fördelen med spiskassetter är att de är enkla att installera.


Du får en effektiv uppvärmning till en relativt liten peng. Spiskassetter monteras i en öppen spis i anslutning till en skorsten med rör. Storleken på kassetten avgör vilken effekt på uppvärmningen du får.

Den största fördelen med att uppgradera din öppna . Spisinsats och spiskassett till öppen spis är två effektiva, eleganta och prisvärda insatser som sparar pengar och blir en elegant utsmyckning i hemmet. Dovres insatser och spiskassetter till oslagbara priser. Om du installerar en insats eller kassett i din öppna spis får du en helt annan värmekälla.


I stället för att suga ut värmen ur rummet så får du en skön värme när du eldar och det går åt betydligt mindre ved. Här hittar ni insatser som kan användas både för installation i en . Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning. Passar de flesta öppna spisar.


Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Våra effektiva kassetter och insatser för öppna spisar och eldstäder är samtliga testade och godkända av Boverket. EFFEKTIV VÄRME MED EN CAMINA- SPISINSATS.


Brännkammare som sätts in. Wärmo är en kassett speciellt utvecklad för befintliga öppna spisar och är standardutrustad med en kraftig konvektionsfläkt. För dig som vill förvandla din existerande öppna spis till en effektiv värmekälla och samtidigt behålla känslan av öppen el har Jötul flera spiskassetter. Designade kassetter med luckor som kan öppnas och stängas för trivsel . Dec Med en kassett i spisen blir det mer värme i huset och mindre till kråkorna.


Här får du veta mer om spisinsatser och vad du bör tänka på inför köp och installation. Många villor med öppen spis i . Vår öppna spis är en stor murad Keddy från slutet av 80-talet. Våra mindre spiskassetter är perfekta för dig som vill göra om.


Spiskassett för installation i öppen spis , framför allt i hörnspisar där stora luckor kan vara ett hinder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения