tisdag 22 maj 2018

Styrning luftvärmepump

Styr din luft- luftvärmepump via mobilen. Genom att styra din luft- luftvärmepump via din mobil kan du ha kontroll över värmeregleringen i huset vare sig du är där eller på en strand på andra sidan jorden. SMS- styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din värmepump och din mobiltelefon.


Höj och sänk temperaturen . Du kan enkelt slå på och av, och ändra temperaturen på din luftvärmepump genom din telefon.

Trådlös IR- styrning för värmepump. Placeras i närheten av en värmepump för att styra och övervaka driften. Ansluts till trådlöst nätverk och styrs via gratis-app (Android och iOS).


I appen går det att ställa in program, höja och sänka temperatur och fläkthastighet samt se nuvarande temperatur och luftfuktighet . Du kan höja och sänka temperaturen och får statusmeddelande om både . Spara pengar med M Climate Wi-Fi Smart controller kan du spara upp till på månatliga elräkningar. Styr varje AC eller värmepump M Climate Wi-Fi Smart . Fjärrstyrning av värmepump , fördelar.

Många som skaffat luftvärmepump till fritidshuset har upptäckt fördelen med att kunna fjärrstyra värmepumpen. Den största och mest uppenbara fördelen är givetvis att man kan höja temperaturen till komfortvärme, så att det är varmt i huset när man kommer fram. Friskluftsventil Airmove 3. Bli varnad vid strömavbrott och temperaturfall. AirPatrol SP-testad fjärrstyrning av luftvärmepumpar. Ett mycket mer intressant och spännande alternativ är att fjärrstyra din luftvärmepump med en smart termostat.


Vi pratar alltså om en liten dosa man sätter på väggen brevid luftvärmepumpen som kopplar upp sig via internet. Den kan skicka samma signaler som din fjärrkontroll fast du gör det genom din . Kräver koppling till internet för att kunna köras utanför hemmet. Väldigt enkel att komma igång, tar bara en kvart att få en styrning av värmepumpen att fungera. Perfekt för sommarstugan Om du har tänkt använda din värmepump i sommarstugan är den här produkten lösningen för dig.


Skulle du lämna hemmet obebott under. Smart värmepumpbox innehåller: - Minienhet, ansluts till ditt bredband - Smart värmepumpsmodul, installeras av din värmepumpinstallatör - Verisure App för styrning av värmepumpen. Välj mellan SMS eller användarvänlig app.


Bosch GSM fjärrstyrningssystem ger dig möjlighet att styra och kontrollera din Bosch luftvärmepump med ett enkelt sms eller via Android-app. Levereras direkt från vår leverantör och deras lager. Då kan du fjärrstyra ert vattenburna värmesystem så att ni får en jämnare inomhustemperatur samtidigt som man spar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения