fredag 4 maj 2018

Rengöringsmedel värmepump

Serva din luftvärmepump själv med Q Effect rengöringsmedel , speciellt framtagen för effektiv rengöring av luftvärmepumpar. Rengöringsmedel Q Effect från Canvac. Alla luftvärmepumpar behöver rengöras för att bibehålla sin effekt.


Medlet är anpassat för värmepumpar från alla tillverkare. Luftvärmepumpen behöver rengöras med jämna mellanrum.

Du måste borsta av lamellerna på inne- och utedelen, samt rengöra filtret. Cleaner FExpress är en aerosolprodukt som . Fernox Central Heating Protector FExpress. Nån som vet om man kan göra ren lamellerna på en luftvärmepump själv? Såg en spray som påstår att det är rengöringsmedel för en dylik, blev. Förutom att hålla din värmepump i skick så tar Pump Rent även bort obehagliga lukter.


Glöm heller inte att göra rent de luftfilter som sitter i din luftvärmepump varannan vecka. Effektiv mot alla typer av smuts.

Notice: id kallades felaktigt. Produktegenskaper bör inte nås direkt. Komplett rengöring för luft- luftvärmepumpar och luftkonditionering.


Spreja igen med vatten, eller avhärdat vatten, och torka av försiktigt. Resterande vatten försvinner ut genom röret för kondensvatten. Låt värmepumpen gå med lågt fläktvarv under ca timme så att den torkar ut ordentligt. Används efter rengöring med Anslut Heatpump cleaner för att förhindra tillväxt av bakterier och mögel.


Regelbunden rengöring av hela inomhusdelen, d. En smutsig luftvärmepump kan tappa upp till av sin kapacitet. Vi har, som väldigt många andra hushåll, en luft-luft- värmepump för uppvärmning av vårat hus. För rengöring av filter . Det är en finurlig pryl som har sänkt uppvärmningskostnaderna rejält för oss. Huset har tidigare värmts upp med hjälp av ineffektiva elradiatorer och i jämförelse med tidigare elkostnader så har vi nu markant . DÄRFÖR MÅSTE EN INOMHUSDEL TILL EN.


Luften i ett hus passerar genom inomhusdelen kontinuerligt under drift – dygnet runt! Damm, smuts och fett fastnar och minskar på sikt förmågan att spara energi. Dessutom sänks livslängden på din anläggning!

En flaska räcker till 1-behandlingar, beroende på . Vi visar hur du på bästa sätt rengör luftvärmepumpens inner- och utedel. Det finns även speciellt framtagna rengöringsmedel för just luftvärmepumpar, som du kan använda då du rengör lamellerna i din luftvärmepump , utan att skada luft-luftvärmepumpen. Precis som det kan bli fettlagringar i köket från matlagning, kan detta leta sig in i värmepumpen och ett rengöringsmedel kan lösa upp detta,.


Men med en ordentlig rengöring får du bort dammet och luften som passerar innedelen värms upp lättare. Sammanfattningsvis så är kontinuerlig rengöring av din . Köp rengöringsprodukter till Värmepumpar och luftrenare - Fri frakt över 500:- Leverans inom 1-arbetsdagar. Köp direkt från tillverkaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения