onsdag 23 maj 2018

Luftvärmepump i fritidshus

Med en luft- luftvärmepump kan du spara energi på uppvärmningen av sommarstugan, fritidshuset och torpet. Samtidigt hjälper du stugan att må bra och skapar ett behagligt inomhusklimat. Nedan hittar du luftvärmepumpar som vi rekommenderar för sommarstuga och fritidshus.


Alla har underhållsvärme, luftkonditionering, . Att installera en luft- luftvärmepump i sin sommarstuga eller sitt fritidshus är mycket populärt. Samtidigt sparar luft-luftvärmepumpen pengar och skyddar sommarstugan från frysskador under vintern.

Om du ska köpa en luftvärmepump till ditt garage eller sommarstuga ska du tänka på följande. Funderar du på att installera en luftvärmepump för fritidshus eller sommarstuga? Praktisk installation och enkel skötsel gör att . Värmepumpen kan med andra ord öka inomhuskomforten samtidigt som den sänker . En luftvärmepump kan också bidra till ren och hälsosam inomhusluft.


Passande luftvärmepump till fritidshuset eller sommarstugan bör vara utrustade med underhållsvärme. Luftvärmepump fritidshus. Det gör dem lämpliga för sommarstugor, fritidshus och övriga lokaler där du behöver grundvärme under en längre tid. Alla luftvärmepumpar vi säljer med underhållsvärme är självklart tillverkade .

När du ska installera en värmepump i garaget eller i fritidshuset finns det vissa egenskaper som är extra viktiga. Du behöver en värmepump som kan leverera jämn underhållsvärme och som dessutom är väldigt driftsäker. Underhållsvärme garanterar att ditt garage eller fritidshus ständigt håller en temperatur kring grader . Läs mer om vilken värmepump passar bäst för ditt fritidshus vare sig luft- eller vattenburet system. Kompakt värmepump (MSZ-SF) är den perfekta kompakta luftvärmepumpen för fritidshus och villor. Genomsnittssvensken använder sitt fritidshus sex till sju veckor om året.


Men det finns ett enkelt sätt att förlänga säsongen och få större nytta av ditt torp eller din sommarstuga. Det kan dessutom både spara pengar och bana väg för en ny inkomstkälla. Direktverkande el är ett vanligt värmesystem i fritidshus. Du får inte bara lägre värmekostnader, utan ett friskare hus om du installerar en värmepump istället. Vilken värmepump ska man egentligen ha?


Det finns många olika alternativ och vilket system som passar bäst för dig beror såväl på huset som på tomten. Läs vidare för att se vilken värmepump som passar bäst – och gör testet som ger dig . Jag har ett fritidshus (torp) utanför Uppsala. Vi använder ju våra fritidshus i intervaller och så även på sommaren. Ett sätt att minska förbrukningen är att styra innetemperaturen med hjälp av en fjärrstyrning som du styr via mobiltelefonen innan du ska besöka fritidshuset.


Med exempelvis en värmepump kan du justera med telefonen vilken temperatur som ska vara i . Du ska köpa luftvärmepump och vill snabbt få reda på vilken som är den bästa värmepumpen idag. Och du har kommit helt rätt!

På denna sida kommer vi nämligen att titta närmare på vilka luftvärmepumpar som vunnit i testerna den senaste tiden. Men du kommer också att få veta vilka saker . Vi har ett fritidshus i Norrbotten som vi håller uppvärmt. Vi har luftvärmepump men eftersom det är så pass kallt där på vintern så är det nog inte så väldigt stort tillskott från den.


Vi är visserligen där var annan helg även under vintern och då eldar vi men då förbrukar man ju en hel del el på . Drar inte underhållsvärmen minst lika mycket el som ett. Det spelar ingen roll om dessa är sommar- eller vinterbonade. En luft- luftvärmepump hämtar energin från utomhusluften och omvandlar den till värme som sprids inomhus via inomhusdelens . Vi säljer luftvärmepumpar från marknadens ledande tillverkare, LG och Panasonic. MSZ-SF är en perfekt luftvärmepump för fritidshus och mindre villor. Passar dig som vill ha en effektiv men liten luftvärmepump som ändå ger stor energibesparing.


Den nya inomhusdelen är betydligt mer kompakt än dess föregångare och konkurrenter. Trots det har vi ökat effektiviteten. Kompakt elegant värmepumpssystem med mycket tyst, endast dB(A).


C-funktion för underhållsvärme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения