onsdag 16 maj 2018

Nivell golvsystem

Tveka inte att höra av Dig till oss. Hej Är det någon som har använt sig av det här system. Jag fick det rekomenderat då jag håller på och undersöker hur jag ska göra när jag ska.


Visa beställningssortiment butik. Sortering: Bästa träff, Lägsta pris, Högsta pris, Produktnamn a-ö, Produktnamn ö-a. Filtrera på Miljömärkning.

Komplett fläktpaket för ventilerade golv med ytor upp till ca m². Fråga: Vi bor i en sutterängvilla i Göteborg. Vi skall nu renovera nedre plan (1kvm) helt och är inne på att samtidigt riva upp golvet för att installera ett . Olika leverantörer av ventilerade golvlösningar. Några av dessa leverantörer är.


Det finns fler och ska försöka täcka in dem alla var det lider. Typgodkänt golvregelsystem. Vi löser fukt- och miljöproblem i byggnader.


Kontroll har utförts i anslutning till installationen av systemet.

Vid kontroll efter år visade samtliga objekt godkänd funktion. Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Vi har stor erfarenhet av bostadspassningar och utför dessa efter kundens behov och önskemål.


Giha utvecklar och producerar golvsystem för både nybyggnation och golvrenovering, med fokus på funktion, kvalitet och miljö. Mekaniskt ventilerade golvkonstruktioner. När man har problem med uppskjutande markfukt, markradon, kasein eller andra emissioner från en betongplatta så kan man installera ett mekaniskt ventilerat golvsystem tex nivell system eller optivent golvsystem (fuktspärrteknik). Vilket system man väljer att installera beror på . Jk Fukt och Mögelsanering. Hej, Ska byta golv i mitt souterränghus på grund av ett rörläckage.


Det var ett flytande golv som låg på platta på mark med plast - frigolit - spånskiva. Då allt är utrivet nu vill jag lägga in en mer fuktsäker konstruktion. Har hört talas om ventilerade golv innan.


Ventilering av fuktsäker golvkonstruktion. Nivell System,rh:nivellsystem. Om du vill bygga en fuktsäker kontruktion kan vi hjälpa dig med ventilation. Vi samarbetar med NIVELL golvsystem och JAPE produkter.


Vi utför på deras uppdrag injustering, provtryckning och besiktning av utförda arbeten. Allt för att säkerställa att konstruktionen fungerar korrekt. Total yta på husets markplan är ca 89m men badrum och tvättstuga (ca 10- 15m2) behövs troligtvis inte bytas då de inte har samma golvkonstruktion.

Villaägarna Omfattning Vi vill ha nivell golvsystem på vår nedervåning. Idag har vi nivell golv men dessa är inte monterade korrekt. Vi söker därför hantverkare som har goda kunskaper och referens gällande nivell golv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения