fredag 24 augusti 2018

Gasol eldstad

Med värmebeständigt glas, lavastenar och vedträn blir det en mycket vacker eldstad. Sunwood Marino ( gasol ) terrassvärmare! Lavastenar, vedträn, gasolslang, regulator och väderskydd ingår. Flaskan (PCel P6) inuti bordet Flaskan (PCel P6) inuti bordet Flaskan (PCel P6) inuti bordet Flaskan utanför.


Med hjälp av gasolbrasor som energikälla får du snabbt och enkelt värme och mys utan krångel!

Välkommen in till Elda Stockholm. Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter som saknar rökkanaler. Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad. Förgyll tillvaron med en gasolbrasa.


Kom hem tryck på knappen och mysfaktorn är på topp. Vi har tyvärr inga björnfällar i sortimentet. Så fungerar gasolbrasorna.


Exempel på olika modeller och storlekar, där Du väljer en som passar just din spis med hänsyn till dess storlek och utformning.

PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT. Elegant eldstad för hörnet! Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn. En gasoleldad öppen spis är svår att skilja från en vedeldad spis. Den gula lågan och de keramiska vedträden är förvillande lika en riktig öppen spis.


Då lågan inte brinner med fullständig förbränning. Kaminerna drivs med gasol från en flaska som är inbyggd i kaminen. Välj mellan keramisk eld eller vit lavasten. Gåshaga 1från Eldmakaren – tänd elden med ett knapptryck.


Gaspis som kan köras på gasol , naturgas eller stadsgas. Elden startat med ett enkelt knapptryck på väggen. Om du föredrar lite mer naturliga former i din trädgård är denna ovala modellen ett bra alternativ. Alltid bra priser på Gasolkamin hos Bygghemma. Under sena och lite kyliga kvällar . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Eldstad som en spegel från Italkero. Här har Ni chansen att i stressfria miljöer välja den eldstad som passar just dig och din fastighet.

Vi som guidar dig har över års samlad erfarenhet av skorstenar och eldstäder i alla dess former och varianter. Lillaspisbutiken ingår ej i någon kedja vilket därför inte förbinder oss till särskilda leverantörer. Kylan börjar komma krypandes och att då kunna värma sig kring en eldstad är ju alltid trevligt.


Det innebär också att man får tillfälle att grilla både korv och marshmallows, vilket såklart är en bonus. I den här instruktionsvideon får vi reda på hur man snickrar ihop sin egna eldstad i betong. Mysig eldstad formad som ett stort klotmed en diameter på ca cm.


Locket är försett med handtag och fasta gångjärn. Emaljerat kraftigt fat att lägga veden på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения