onsdag 1 augusti 2018

Fasadlameller

Under mer än fyrtio år har vi arbetat med markiser, solskydd och inte minst olika typer av specialtillverkade lösningar för större fastigheter och offentliga miljöer. Kontakta oss om du vill ha hjälp med alternativa typer av solavskärmning i trä, glas eller metall så hjälper vi dig med allt från idé till färdigt montage. ScandiFasad AB - Nordens huvudproducent av inglasning system för Sapa Building System av dörrar, fönster, fasader, tak inglasningar och solavskärmning. Väderbeständiga lamellsystem finns i ett antal olika utföranden och modeller. Välj önskad synlig och fysisk öppning, men kom ihåg att det är den fysiska öppningen som bestämmer luftflödet.


Allt är möjligt så hör med oss om offert för kommande projekt.

Olika material så som stål, aluminium och . Stort utbud av solskyddssystem för fönster och lösningar för integrering i fasader. Fasadlameller - företag, adresser, telefonnummer. Det skapar bästa möjliga förutsättningar för ett behagligt inomhusklimat i till exempel kontor, sjukhus och skolor.


De går att få i flera färger – det gör det enkelt att hitta något som passar till just din fasad. Lameller finns i två bredder: och mm. Ruukki levererar fasad-lameller till kontorsbyggnaden vid MAX IV-laboratoriets forskningsanläggning i Lund.


Värmeisoleringsskivor av mineralull eller polystyren eller annan godkänd fasadisolering.

MAX IV, Sveriges största satsning på forskningsinfrastruktur, blir världens ljusstarkaste synkrotronljusanläggning. President går att få i flera färger – det gör det enkelt att hitta något som passar till just din fasad. Det är en glasfasad med fasadlameller av mässingsplåt som med åren kommer att gå från ljusare toner till en stilren patina. Attundavägen färdigställs i etapper.


Trym går att få i flera färger – det gör det enkelt att hitta något som passar till just din fasad. Mötet mellan medborgare och kommun är i fokus. Entréplanet rymmer alla rum för möten mellan medborgarna och kommunen. I fyra plan ovanför entrén ryms verksamheten, kommunens avdelningar och tjänstemän.


Fasaden av glas med fasadlameller av mässingsplåt kommer med åren att gå från ljusare . Nabua Regal Plaza Hotel Philippines, Asia Regal Plaza Hotel is a popular choice amongst travelers in Nabua, whether exploring or just passing through. The hotel has everything you need for a comfortable stay. Ansvariga arkitekter på White är Thomas Rudin och Robert Schmitz. Huset är preliminärt certifierat som Miljöbyggnad Guld.


Arkitektur- och designcentrum - Photographer Östling, Matti. Trym ger ett effektivt skydd mot solinstrålning. Lidingöhems bostäder plus på stadshusets tak och fasadlameller , kan Lidingö “ta steget in i den moderna miljöteknikutvecklingen”, som partiet skriver i ett pressmeddelande. Vid senaste kommunfullmäktigesammanträdet lämnade Centerpartiet in en motion om att stadens förvaltningar .

Limträstommen och takkonstruktionen understryker just det, hela fasaden bär taket och bildar en helhet. En enhet skapas genom ett alltöverspännande tak som bärs upp av fasadlameller , på samma sätt som de enskilda marknadsstånden och affärerna tillsammans bildar en marknad. Dimensioner (m) President mm.


Det nya kommunhuset, ritat av White Arkitekter, blir dessutom en arkitektoniskt attraktiv byggnad vid den nya Esplanaden i centrum. Plus ett miljömässigt föredöme med sikte på certifiering som Miljöbyggnad Guld. Byggnaden får en glasad fasad med fasadlameller av mässingplåt. Från början ljusa lameller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения