fredag 7 september 2018

Avfuktare test tvättstuga

För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren torr och huset hälsosamt. Det finns ett jättestort utbud av avfuktare och det är . Att torka tvätt med en avfuktare är effektivt, skonsamt och energisnålt.


Vilken metod som är mest lämplig beror på var luftavfuktaren ska användas, men tänk på att det även är skillnad i effektivitet och kapacitet mellan olika luftavfuktare som har samma teknik.

Förutom effektivitet och kapacitet har vi i testet även bedömt användarvänlighet. Det ska vara lätt att ställa in reglagen . De testade luftavfuktarna är alla så kallade kondensavfuktare och de är effektivast i uppvärmda utrymmen som källare, tvättstuga och badrum. NetOnNet har luftavfuktare som hjälper dig hålla fukten borta. Luftavfuktare till huset? I källare, husgrunder och tvättstugor blir luften torrare och bättre.


Då det rör sig om en liten tvättstuga , ca kvm och just fokus på torkning av tvätt är det effektiv torkning av tvätt samt smidig storlek på avfuktare som är prioritet ett vid val.

Försöker kika test osv på nätet men hittar inget färskt som ger . Hur kraftig luftavfuktare behöver man för att torka. Hög avfuktningskapacitet klarar större rumsytor och du bör välja en modell som matchar storleken på ytan den ska avfukta. Håll utkik efter om fjärrkontroll följer med och hur hög . Tyvärr finns det i dag mycket skräp, avfuktare med dålig prestanda som inte klarar de krav som du som konsument ska ställa, säger Anders Odell, som arbetar med tester hos myndigheten. De flesta som köper en luftavfuktare använder den i dag för att hålla nere fuktnivån i sin villakällare.


Energimyndigheten har testat olika luftavfuktare. Resultatet visar att det är stora skillnader i energianvändning. Avfuktare för tvättstuga hjälper dig att snabbt effektivt torka upphängd tvätt torr på under två timmar.


Woods DS28F Sveriges mest köpta avfuktare. Wood´s DS28F avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten. Utrustad med två fläkthastigheter som möjlig gör extra effekt då tvätten skall torkas. Den blev belönad med ”Bäst i test ! Lämplig för att avfukta i källare, torkrum, sommarstugor, husvagnar . Lättskött luftavfuktare med elektronisk styrning!


Användarvänlig avfuktare med låg ljudnivå som både är miljövänlig och.

Förbättrar inomhusklimatet, ser till att kläder i tvättstugan torkar snabbare samt gör fuktiga källare behagligare! Har du problem med hög luftfuktighet i delar av ditt hem? Källare, badrum och tvättstugor är platser som har en tendens att bli fuktiga och få hög luftfuktighet, vilket kan orsaka skador i hemmet och hälsoproblem för oss människor. Med en våra luftavfuktare löser du problemet - och får ett bättre inomhusklimat på köpet.


Genom att köpa en luftavfuktare kan du förebygga fuktproblem i din tvättstuga , källare, badrum, sommarstuga, garage eller krypgrund. Det kan vara bra att först kontrollera fukten med en hygrotermometer. Här hittar du funktionella hygrotermometrar. Olika luftavfuktare är anpassade för olika utrymmen, se till att köpa den . Vi säljer tysta, effektiva och snyggt designade avfuktare. Våra luftavfuktare passar till källare, badrum och tvättstugan.


Vi har modeller för alla behov. Ett bra inneklimat ska innehålla en viss fuktighet men tillsammans med ångor från alla våra hushållsmaskiner och duschar kan det bli för mycket fukt, men detta kan motverkas genom en avfuktare. Jag har läst att avfuktare kräver lite volym för att funka bra, men det kanske inte stämmer.


Nuförtiden kör jag VP-tumlare, och den funkar bra. Men det är ju långt ifrån allt man kan tumla, så jag funderar så på hur man kan avfukta bättre. Mitsubishin har ju alltid fått bäst i test , men det verkar vara dåligt med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения